Letselschade
Definitie letselschade
Recht op schadevergoeding?
Hoogte schadevergoeding
Hoe verloopt een letselschadezaak?
Wie betaalt de schade?
Schade claimen
Is procederen in een letselschadezaak nodig?
Is een letselschadespecialist nodig?
Soorten belangenbehartigers
No cure no pay of uurtarief?
Overlijdenschade

Is een letselschadespecialist nodig?

Ja het is belangrijk dat u tijdens het letselschadetraject wordt bijgestaan door een ervaren letselschadespecialist. Hij kan een rechtvaardige schadevergoeding voor u claimen.

 

Omdat een letselschadeslachtoffer veelal te maken krijgt met de verzekeraar van de veroorzaker van het letsel of het door deze ingeschakelde schaderegelingsbureau is het van belang dat ook het slachtoffer zich in een zo vroeg mogelijk stadium voorziet van deskundige bijstand in de vorm van bekwame en ervaren letselschadespecialist.


Een letselschadespecialist behartigt dagelijks de belangen van mensen die door een ongeval letselschade hebben opgelopen. Ze weten wat er in een letselschadezaak belangrijk is en hebben vaak al meerdere jaren ervaring. Een letselschadespecialist kent de wet- en regelgeving.


De letselschadespecialist zorgt voor de juiste stappen die genomen moeten worden en is uw contactpersoon met de tegenpartij. Hij regelt alle juridische aspecten en zorgt voor een rechtvaardige schadevergoeding. Daarnaast werkt de letselschadespecialist voor u en staat uw belang ten allen tijde voorop.

 

Termen

Nieuws

Schadevergoeding/pleister op de wonde

lees meer »