Gratis persoonlijk advies
Letselschade bedrijfsongeval
Juridische mogelijkheden letselschade
Advies over hoogte letselschadeclaim
Second opinion bij letselschade

Advies Schadevergoeding

Schadevergoeding bij letselschade realiseren? Enkele belangrijke Tips:

Tip 1. Schakel altijd een belangenbehartiger in!
Schadevergoeding realiseren bij letselschade is vaak een lang en ingewikkeld proces. Er is spraken van een wirwar van regels, bewijslast, jurisprudentie, berekeningen, verweren en onderhandelingen waar u mee te maken krijgt. Een gespecialiseerde belangenbehartiger zal u een hoop zorgen uit handen nemen en een hogere schadevergoeding weten te realiseren.

Tip 2. Hou alle gemaakte kosten goed bij in een schadestaat
De bewijslast voor het realiseren van een schadevergoeding ligt in Nederland bij het slachtoffer. Bewaar dus alle bonnetjes, nota’s, andere bewijsmiddelen en houdt in een schadestaat de kosten bij. Ook gereden kilometers dienen vaak vergoed te worden. 

Tip 3. Ga direct met uw lichamelijke klachten naar een arts.
Op deze wijze worden uw lichamelijke klachten ook gedocumenteerd in een medisch dossier. Het komt veelvuldig voor dat verzekeraars weigeren een schadevergoeding te verstrekken omdat er een te lange periode zit tussen het ongeval en de eerste registratie van lichamelijke klachten.

Gratis advies voor schadevergoeding!
Voor specifieke vragen of hulp bij de behandeling van uw eigen letselschade zaak kunt u het beste het informatie aanvraagformulier op deze website invullen. Een ervaren letselschadespecialist neemt dan telefonisch contact met u op voor een kosteloos advies.

Gratis advies over schadevergoeding


Termen

Nieuws

Schadevergoeding/pleister op de wonde

lees meer »